Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

Zaposleni in zaposlitev

Vrednote, ki nas povezujejo

Povezuje nas EKIPNI DUH.

Smo STROKOVNI, DRZNI in VZTRAJNI.

Odlikuje nas RAZVOJNA MISELNOST.

V delu UŽIVAMO in se VESELIMO DOSEŽKOV.

Zaposleni
V Salusu lahko izrazim svoje mišljenje in sem tudi upoštevana. Vzdušje je sproščeno in vzpodbudno. S sodelavci smo postali zelo dobri prijatelji in se medsebojno podpiramo.

Zala, oddelek Veterina

Delo v podjetju Salus mi nudi sodelovanje v timu in številne priložnosti za strokovni razvoj. S svojim delom hkrati prispevam k izboljševanju življenj pacientov preko zagotavljanja inovativnih terapij. Salus mi tako ponuja idealno delovno okolje, v katerem lahko sledim svojim karierinim ciljem, obenem pa pozitivno vplivam na družbo.

Tajda, oddelek Razvoj poslovanja

V podjetju Salus še posebej cenim timski duh, saj skupaj prispevamo k izboljšanju zdravja in dobrega počutja ljudi. Delo, ki ga opravljam, mi prinaša zadovoljstvo. Uživam v izzivih pri nabavi zdravil ter v tem, da se lahko vedno kaj novega naučim.

Nina, oddelek Nabava in javna naročila

V Carsu CRO, članu Skupine Salus, najbolj cenim izjemno raven medsebojne komunikacije, ki vodi k hitremu reševanju tudi najbolj zahtevnih izzivov. Hkrati smo deležni nenehne podpore sodelavcev iz Salusa, ki so vedno pripravljeni pomagati.

Ana, zastopstva

Scroll to Top