Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

Skladnost poslovanja

Naša trdna korporativna kultura skladnega ravnanja temelji na Kodeksu ravnanja delniške družbe SALUS, Ljubljana, d.d. in Skupine Salus.

Skladno in etično delovanje, pošteno ravnanje, zakonito in transparentno poslovanje ter sprejemanje pravih odločitev so ključni elementi našega delovanja, ki jih imamo zapisane v Kodeksu ravnanja, kateremu smo zavezani in mu sledimo. 

skladnost-poslovanja-1
skladnost-poslovanja-2

Z ničelno toleranco do neskladnega poslovanja, obnašanja in ravnanja nadaljujemo več kot polstoletno tradicijo poslovne ter osebne integritete in kredibilnosti in tako plemenitimo naše odnose z vsemi deležniki s katerimi stopamo v stik. 

S takimi principi poslovanja smo prepoznavni pri uglednih mednarodnih proizvajalcih zdravil, medicinskih pripomočkov, prehranskih dopolnil, zdravil za uporabo v veterinarski medicini in drugimi, s katerimi odlično sodelujemo že vrsto let. 

Smo zanesljiv in zaupanja vreden partner.

skladnost-poslovanja-3
Scroll to Top