Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

O Skupini Salus

Skupina Salus predstavlja vitalni člen v oskrbi z zdravili, prehranskimi dodatki, medicinskimi pripomočki in kakovostnimi ter inovativnimi storitvami, ki prinašajo zdravje in dobro počutje ljudi, saj je specializirana za ponudbo celostne storitve distribucije, promocije in aktivne prodaje ter spremljajočih storitev, da zdravilo ali medicinski pripomoček pride na trg. Regionalno je prisotna na trgih srednje in vzhodne Evrope.

Družbe v Skupini Salus odlikujeta zanesljivost in finančna stabilnost. Delnice obvladujoče družbe SALUS, Ljubljana, d.d., so uvrščene na Ljubljansko borzo vrednostnih papirjev že skoraj tri desetletja.

Zaposleni smo zavezani kakovosti in odličnosti, skladnemu ravnanju, varnosti, odgovornemu uresničevanju našega poslanstva in predanosti našim kupcem, s katerimi skupaj ustvarjamo zgodbo o uspehu že več kot pol stoletja.

Premoremo strokovno znanje, dolgoletne izkušnje, poznavanje trga, poudarjeno odgovornost in jasno vizijo, kar cenijo tako številne mednarodne farmacevtske družbe, proizvajalci medicinskih pripomočkov in kupci v zdravstvu kot tudi priznani proizvajalci inovativnih zdravil in zdravil sirot, ki nam zaupajo že mnoga leta.

Naše odlične sposobnosti in ugodno razmerje med kakovostjo in ceno nas uvrščajo med vodilne ponudnike storitev in izdelkov v regiji.

Nudimo visokokakovostno izvedbo dodatnih storitev, po katerih naši poslovni partnerji vse bolj povprašujejo. Smo izkušeni, fleksibilni in partnerjem lahko zagotovimo vse, kar potrebujejo, na enem mestu.

Kot pomemben povezovalni člen med zdravstvenimi delavci, bolnišnicami, lekarnami ter končnimi uporabniki zagotavljamo tudi osredotočeno strokovno podporo na področju zastopanja, medicinskega marketinga, trženja in prodaje. Podporo in strokovno komunikacijo izvajamo prek različnih kanalov, tako tradicionalnih kot tudi sodobnih, digitalnih.

Nudimo visokokvalitetno izvedbo dodatnih storitev, po katerih naši poslovni partnerji vse bolj povprašujejo
V Ljubljani razpolagamo z logističnim centrom velikih prostorskih in tehnoloških zmogljivosti in celovito informacijsko podporo

V Ljubljani razpolagamo z logističnim centrom velikih prostorskih in tehnoloških zmogljivosti in celovito informacijsko podporo.

Našim kupcem – lekarnam, bolnišnicam, zdravstvenim domovom, domovom za starejše, veterinarskim ustanovam in ostalim kupcem – vsakodnevno zagotavljamo zanesljivo, varno in nemoteno dobavo kakovostnih in varnih zdravil, medicinskih pripomočkov, diagnostičnih izdelkov, sanitetnega materiala, prehranskih dopolnil, kozmetičnih izdelkov, farmacevtske ovojnine in drugih izdelkov, ki pripomorejo k zdravju in dobremu počutju.

Našim partnerjem v Sloveniji omogočamo dostop do razvejane mreže dvaindvajsetih specializiranih prodajaln z medicinskimi pripomočki, zdravili brez recepta, prehranskimi dopolnili in drugimi izdelki za zdravje in dobro počutje ljudi.

Specializirani smo za veleprodajo medicinske opreme in medicinskih pripomočkov, pri čemer poseben poudarek namenjamo zastopanju globalnih proizvajalcev medicinskih pripomočkov s tehnološkim napredkom na področju laboratorijske diagnostike.

Naše strokovne ekipe vključujejo terenske strokovnjake in servisne inženirje, s katerimi nudimo celovito in zanesljivo poprodajno storitev.

Aktivno sodelujemo z lokalnimi in mednarodnimi institucijami in smo član Ameriške gospodarske zbornice AmCham Slovenija in Gospodarske zbornice Slovenije.

Skupino Salus sestavlja 16 družb:

V Sloveniji SALUS, SANOLABOR in Meditrade.

Salus ohranja tudi svojo aktivno prisotnost s pisarnami v naslednjih državah: Hrvaška, Srbija, Severna Makedonija, Črna Gora, Bosna in Hercegovina, Albanija, Litva, Estonija in Latvija.

Prav tako smo prisotni preko naših partnerjev na Poljskem, Češkem, v Slovaški, Madžarski, Bolgariji, na Kosovem in Romuniji.

Zahvaljujemo se vsem, ki nam zaupate in z nami pišete zgodbo o uspehu Skupine Salus.

Našim partnerjem v Sloveniji omogočamo dostop do razvejane mreže približno tridesetih specializiranih prodajaln

Vaš kontakt
razvoj@salus.eu

Scroll to Top