Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

Zastopstva

Skupina Salus je partner izbire za komercializacijo in distribucijo farmacevtskim in biotehnološkim podjetjem, ki želijo razširiti in okrepiti svojo prisotnost na trgih v 17 državah srednje in vzhodne Evrope.

Naše poslanstvo je izboljševati in reševati življenja bolnikov v regiji srednje in vzhodne Evrope z zagotavljanjem dostopnosti inovativnih terapij.

Z več kot 50-letnimi izkušnjami, temeljitim poznavanjem trga in našo široko razvejano regijsko mrežo, dosegamo uspešne rezultate pri uvajanju in komercializaciji izdelkov v regiji. Naše ključne reference so Amicus Therapeutics, Pfizer, Organon, Ferring, Abbott, Karl Storz, Alcon, Jamieson in drugi.

V skupini Salus postavljamo naše stranke in bolnike na prvo mesto ter jim zagotavljamo vse potrebne storitve in podporo. Naš celovit nabor storitev vključuje oblikovanje cen, medicinsko podporo, promocijo, prodajo, regulatorne storitve, farmakovigilanco, distribucijo in skladiščenje – vse koordinirano s sedeža podjetja v Ljubljani, Slovenija.

zastopstva-2

S poudarkom na strokovnosti in zavezanostjo k odličnosti smo predani k doprinosu za boljšo prihodnost zdravja v regiji.

Vaš kontakt
razvoj@salus.eu

Scroll to Top