Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

Storitve

Specializirane storitve

Podjetjem s področja farmacije nudimo visokokakovostno izvedbo specializiranih storitev za optimizacijo njihovih procesov in učinkovitost v celotni dobavni verigi.

Naše prednosti:
– izkušenost, fleksibilnost: partnerjem lahko zagotovimo vse, kar potrebujejo, na enem mestu in za celotno regijo Srednja in Vzhodna Evropa.

Naše odlične sposobnosti in ugodno razmerje med kakovostjo in ceno nas uvrščajo med vodilne ponudnike dodatnih storitev v regiji. Pri našem delu smo zavezani skladnosti in kakovosti. Pohvalimo se lahko z dolgoletnimi izkušnjami, ki smo jih pridobili s sodelovanjem z znanimi mednarodnimi partnerji in regionalno prisotnostjo v srednji in vzhodni Evropi.

Visokokakovostne storitve temeljijo na našem strokovnem znanju, zavzetih zaposlenih in poznavanju trga ter velikih prostorskih in tehnoloških zmogljivostih našega modernega logističnega centra s celovito informacijsko podporo.

Vaš kontakt
sa.storitve@salus.eu

Scroll to Top