Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

Novice

2023: Prelomno leto za skupino Salus

Leto 2023 je bilo za Skupino Salus ključno, saj smo dosegli pomemben mejnik s prihodki v višini 600 milijonov evrov, kar pomeni izjemno 20-odstotno rast in poudarja našo predanost odličnosti in inovacijam v zdravstvenem sektorju.

Zlasti pa sta bili v letu 2023 pomembni dve strateški akviziciji, ki sta okrepili našo prisotnost na območju Srednje in Vzhodne Evrope ter razširili naš portfelj na področju terapij za redke bolezni in najnovejših diagnostičnih inovacij. Z vsemi omenjenimi dosežki sledimo našemu poslanstvu, da izboljšamo dostop do inovativnih načinov zdravljenja ter prispevamo k izboljšanju življenja bolnikov.

Ti uspehi ne bi bili mogoči brez predanosti in trdega dela naših izjemnih ekip ter partnerjev. Tudi v prihodnje bomo sledili inovacijam in bolnikom po vsej naši regiji omogočali dostop do optimalnih načinov zdravljenja.

Scroll to Top