Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

Novice

Nagrada DocuWare Digital Leaders Award 2023

S ponosom sporočamo, da je Skupina Salus med prvimi prejemniki nagrade DocuWare Digital Leaders Award. Skupina Salus je bila s tem širše prepoznana kot eno izmed 17 izstopajočih partnerjev na svetovnem nivoju. Digitalizacija procesov z uporabo sistema DocuWare nam omogoča učinkovito sodelovanje s poslovnimi partnerji, posredno pa izboljšuje tudi delovne procese naših zaposlenih.

Nagrada je odraz inovativnosti našega podjetja, ki deluje na globalni ravni in izkazuje izjemno raven strokovnega znanja tako pri implementaciji digitalizacije procesov, kot tudi vrednosti, ki jo za nas predstavljajo naši partnerji. Napredek v poslovanju je opazen tudi na kakovosti in učinkovitosti dela, ki ga opravljajo naši zaposleni, saj nam sistem DocuWare bistveno poenostavlja delovne procese. Z veseljem delimo z vami nekaj kratkih dejstev, kako je sistem DocuWare spremenil naše vsakodnevno poslovanje.

Pred uvedbo popolne digitalizacije in uporabe sistema DocuWare smo se kot podjetje, ki na dnevni ravni upravlja z zajetnim številom dokumentov soočali s težavami, ki so nehote hromile naše delovne procese. Z uvedbo sistema DocuWare smo uspešno zaobšli stare normative in tako lahko sedaj vsak mesec samodejno vodimo več kot 7.000 različnih dokumentov. Za eno izmed ključnih rešitev tako za nas kot tudi naše poslovne partnerje se je izkazalo elektronsko podpisovanje, sledljivost ter varno shranjevanje dokumentov. S pomočjo prilagodljive lokalne podporne ekipe sistema DocuWare, nenehno dodajamo nove funkcije in izboljšujemo procese dela, kar nam omogoča rast in uspeh v izjemno dinamičnem poslovnem okolju.

Z gotovostjo lahko potrdimo, da je implementacija sistema DocuWare pripomogla tudi k bolj trajnostnem vidiku »paper-free« poslovanja našega podjetja.

 

 

Scroll to Top