Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

Novice

Salus krepi svojo prisotnost na področju redkih bolezni v CEE regiji!

Skupina Salus je sklenila dogovor o prevzemu priznanega podjetja Medorion, specializiranega za komercializacijo terapij za redke bolezni v devetih državah jugovzhodne Evrope.

Ta strateški prevzem je pomemben mejnik za Salus, saj utrjuje našo vlogo kot vodilnega distributerja farmacevtskih izdelkov v regiji Srednje in Vzhodne Evrope, obenem pa vzpostavlja novo enoto za redke bolezni.

Glavni cilj tega prevzema je izboljšanje naše ponudbe storitev z uvedbo posebne enote, ki se osredotoča na zdravljenje bolnikov na področju presnovnih motenj in endokrinologije. Z združitvijo moči z ekipo podjetja Medorion si prizadevamo pospešiti dostopnost teh zelo potrebnih terapij bolnikom in zagotavljati hitrejše in učinkovitejše možnosti zdravljenja.

S tem prevzemom v Salusu pričakujemo rast portfelja in razširitev teritorija. Medorion prinaša že uspešno lansirana zdravila, ki prinašajo dodano vrednost našemu portfelju. Poleg tega obstaja velik potencial za regionalno širitev, kar dodatno krepi našo prisotnost na trgu v regiji Srednje in Vzhodne Evrope.

Z navdušenjem pričakujemo to novo poglavje v zgodbi Salusa in se veselimo pozitivnega učinka, ki ga bo ta prevzem imel na našo sposobnost zagotavljanja inovativnih in življenjsko pomembnih terapij bolnikom, ki jih potrebujejo.

Scroll to Top