Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

Novice

Salusovi dosežki v letu 2022

Leto 2022 je bilo za Skupino Salus ključno, saj smo zaključili naše petletno strateško obdobje, v katerem smo uspešno dosegli vse zastavljene cilje.

Z letom 2023 vstopamo v novo, ambiciozno začrtano petletno strateško obdobje, v katerem se bomo osredotočili predvsem na širitev naše prisotnosti v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Naš cilj je nadgraditi sodelovanja z obstoječimi partnerji, ter z vzpostavitvijo novih partnerstev še naprej izboljševati dostopnost inovativnih zdravil in terapij za zdravljenje redkih bolezni za paciente celotne regije.

Ključni mejniki, ki smo jih dosegli v letu 2022:
• Širitev portfelja redkih bolezni na baltske države.
• Nadgradnja sodelovanja na področju zagotavljanja dostopa na trg z uveljavljeno farmacevtsko družbo na 8 držav.
• Odprtje dveh novih podružnic v Litvi in v Bosni in Hercegovini, s čimer smo razširili prisotnost v regiji Srednje in Vzhodne Evrope na 13 držav.
• Okrepitev ekipe s strokovnjaki za redke bolezni in zagotavljanje dostopa na trg.
• Povezovanje z najboljšimi v industriji in deljenje najboljših praks z vodilnimi farmacevtskimi voditelji na lastnem dogodku v Ljubljani.
• Razširitev naših skladiščnih zmogljivosti za boljše zadovoljevanje potreb naših partnerjev.

Zavezani smo h izboljšanju zdravstva v regiji Srednje in Vzhodne Evrope in na nadaljevanje naše misije v letu 2023 in naprej.

Scroll to Top