Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

Novice

Salus je vitalni člen na področju oskrbe s COVID-19 cepivi v Sloveniji

Ponosni smo, da smo izbrani partner Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) za prejem, shranjevanje, pripravo in dostavo vseh COVID-19 cepiv.

Naše moderno, strogo varovano avtomatizirano skladišče zagotavlja sledljivost izdelka od prejema do izdaje. Zagotovljena je konstanta avtomatska kontrola temperature in vlage ter kapacitete, za shranjevanje cepiv, na pogojih od 2-8, -20°C, ter -80°C. Poleg kapacitet za shranjevanje nudimo tudi transportne rešitve za cepiva, ki se shranjujejo pri različnih temperaturnih režimih. Izpostaviti velja tudi dejstvo, da imamo na področju distribucije cepiv dolgoletne izkušnje, pri čemer vseskozi uspešno sodelujemo z mednarodnimi farmacevtskimi podjetij.

Zgoraj omenjeno je dokaz, da delujemo dobro in je tudi priznanje, da naše delo – oskrba trga z zdravili in cepivi – pomembno vpliva na javni zdravstveni sistem.

Skupaj smo na pravi poti, da uspešno premagamo COVID-19 epidemijo.
Scroll to Top