Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

Novice

Salus med največjimi poslovnimi skupinami v letu 2019

Slovenski časnik Finance je objavil izbor 101 največje poslovne skupine in podjetij v Sloveniji v letu 2019. Veseli in izjemno ponosni smo, da je Skupina Salus prepoznana kot največji veletrgovec z zdravili na slovenskem trgu, skupno pa zasedamo 67. mesto na lestvici.

Lani smo prihodke povečali za 37 odstotkov, velik del teh na račun prevzema Sanolaborja, poročila pa kažejo tudi organsko rast prodaje. Letošnje leto načrtujemo podobne prihodke lanskoletnim, in sicer 350 milijonov evrov, ter 5,7 milijona evrov čistega dobička.

Zgornji rezultati kažejo dobro delo vseh podjetij v skupini Salus, kar je posledica trdega dela, odločnosti in strasti naših zaposlenih.

Pri zagotavljanju visokokakovostne, učinkovite ter varne oskrbe z zdravili in drugimi izdelki, smo skupaj močnejši, kar se je izkazalo tudi v trenutnih zahtevnih razmerah.

Poleg zgoraj omenjenega članka je Časnik Finance objavil ločen članek, namenjen le skupini Salus. Ogledate si ga lahko na sledeči povezavi: https://manager.finance.si/8967129/(TOP-101)-Salus-do-novih-resitev-tudi-s-prevzemi-startupov?cctest&

Scroll to Top