Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

Novice

Ponosni član GIRP-a

Salus aktivno sodeluje z lokalnimi in mednarodnimi institucijami in je kot veletrgovec član Evropskega združenja farmacevtskih distributerjev ali GIRP-a (Groupement International de la Répartition Pharmaceutique).

GIRP je krovna organizacija, ki povezuje farmacevtske distributerje v Evropi. Povezuje nacionalna združenja več kot 750 veletrgovcev s farmacevtskimi izdelki, v 34 evropskih državah, ter vključuje tudi večja mednarodna in vseevropska podjetja, ki se ukvarjajo z distribucijo farmacevtskih izdelkov.

GIRP svojim članom nudi podporo in pomoč ter nacionalnim združenjem in podjetjem zagotavlja nasvete, informacije, statistične podatke in drugo. GIRP je zavezan tudi k zagovarjanju perspektive svojih članov evropskim institucijam in oblikovalcem zakonodaje.

V podjetju Salus se dobro zavedamo pomena sodelovanja med vsemi ravnmi dobavne verige pri zagotavljanju varne, učinkovite in nemotene distribucije zdravstvenih izdelkov pacientom. Kot ključni člen v oskrbovalni verigi z zdravstvenimi izdelki smo predani zagotavljanju kakovostnih in inovativnih izdelkov ter celovitih storitev, ki zagotavljajo zdravje in dobro počutje ljudi.

Scroll to Top