Spoštovani obiskovalci, v Skupini Salus smo 15.01.2024 spremenili domeno in prenovili celostno grafično podobo. Od sedaj smo dosegljivi z mednarodno končnico salus.eu.

Novice

Za dobro ljudi že 50 let

Letošnje leto, leto 2019, je za nas posebno leto, saj obeležujemo častitljivo obletnico. Pred natanko 50-imi leti so bili postavljeni naši temelji, ustanovljeno je bilo podjetje SALUS, Ljubljana d.d.  Do danes nam je z močno voljo, trdim delom in nenehnim razvojem uspelo zgraditi trdno in dobro stoječo skupino družb, Skupino Salus.

Vabljeni, da preberete več o naši zgodovini.

Skupina Salus danes predstavlja vitalni člen v oskrbi z zdravili, prehranskimi dodatki, medicinskimi pripomočki in kakovostnimi ter inovativnimi storitvami, ki prinašajo zdravje in dobro počutje ljudi, saj je specializirana za ponudbo celostne storitve distribucije, promocije in aktivne prodaje ter spremljajočih storitev, da zdravilo ali medicinski pripomoček pride na trg. Regionalno je prisotna na trgih jugovzhodne Evrope.

Vseskozi stavimo na tradicijo, znanje in hitro odzivnost na spremenljive razmere na trgu. Ponosni smo na preteklih 50 let in na Skupino Salus danes. Na trdnih temeljih zgodovine z jasno vizijo zremo v prihodnost.

Scroll to Top